Gå till kassa
   Blink-n-clean
   109 kr87 kr
   20%
   Blink-n-clean
   • Blink-n-clean thumbnail
   • Blink-n-clean thumbnail

   Blink-n-clean

   Ögondroppar 15 ml - Abbott

   109 kr87 kr

   Specifikation

   Tillverkare
   Abbott
   Typ
   Ögondroppar
   Förpackningsstorlekar
   15 ml
   Innehåll
   Natirumklorid, Tris, hydroksylpropylmetylicellulosa, tyloksapol, EDTA, polyhexametylenbiguanid 0,0001 %, renat vatten
   Hållbarhet öppnad förpackning
   60 dagar

   Mer om produkten

   Blink-n-clean är ögondroppar som ger dig renare och bekvämare linser utan att du behöver ta ut dem.

   Blink-n-clean från Abbott Medical Optics är ögondroppar som tar bort proteinbeläggningar från dina linser, vilket gör dem rena, fräscha och bekväma. Samtidigt återfuktar och smörjer Blink-n-clean dina linser så att komforten blir av högsta klass. Bara några droppar av Blink-n-clean räcker för att tvätta bort och motverka beläggningar. Blink-n-clean fungerar dessutom ihop med alla typer av linser.

   Det bildas lätt proteinbeläggningar på dina linser, eller så fastnar det material som pollen på dem, vilket sedan leder till irriterade ögon och oskarp syn. Detta gäller speciellt idag då många har linser som ska bäras under längre perioder. Därför är Blink-n-clean ett optimalt hjälpmedel för dig som bär kontaktlinser. Blink-n-clean gör mer än bara återfuktar dina linser. Ett par droppar Blink-n-clean tar på ett effektivt sätt bort alla beläggningar som ger irriterade ögon. Det här är ögondroppar som gör livet enklare och bekvämare för dig som bär kontaktlinser.

   Hur fungerar då Blink-n-clean? Jo, Blink-n-clean innehåller en blandning av surfaktanter i en tårlik vätska som renar, löser upp och återfuktar. Ett av dessa ämnen är Tyloxapol som effektivt tar bort lipider och andra beläggningar. Blink-n-clean innehåller även Tromethamine som då hjälper till att lösa upp beläggningar. För att hålla linserna fuktiga och motverka att det bildas beläggningar innehåller Blink-n-clean också ämnet HPMC. Passa på att köpa dina Blink-n-clean här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

   Dosering och användning:

   Applicera en eller två droppar i varje öga upp till fyra gånger dagligen. Blinka för att rengöra kontaktlinsen.

   Öppnad förpackning ska förbrukas inom 60 dagar, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

   Produktbetyg