Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

Blink-n-clean

Komfortdroppar - Abbott

Blink-n-clean
  • Blink-n-clean thumbnail

95 kr

Specifikation

Tillverkare
Abbott
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
15 ml
Innehåll
Natirumklorid, Tris, hydroksylpropylmetylicellulosa, tyloksapol, EDTA, polyhexametylenbiguanid 0,0001 %, renat vatten
Hållbarhet öppnad förpackning
60 dagar

Mer om produkten

Blink-n-clean är ögondroppar som ger dig renare och bekvämare linser utan att du behöver ta ut dem.

Blink-n-clean från Abbot Medical Optics är ögondroppar som tar bort proteinbeläggningar från dina linser, vilket gör dem rena, fräscha och bekväma. Samtidigt återfuktar och smörjer Blink-n-clean dina linser så att komforten blir av högsta klass. Bara några droppar av Blink-n-clean räcker för att tvätta bort och motverka beläggningar. Blink-n-clean fungerar dessutom ihop med alla typer av linser.

Det bildas lätt proteinbeläggningar på dina linser, eller så fastnar det material som pollen på dem, vilket sedan leder till irriterade ögon och oskarp syn. Detta gäller speciellt idag då många har linser som ska bäras under längre perioder. Därför är Blink-n-clean ett optimalt hjälpmedel för dig som bär kontaktlinser. Blink-n-clean gör mer än bara återfuktar dina linser. Ett par droppar Blink-n-clean tar på ett effektivt sätt bort alla beläggningar som ger irriterade ögon. Det här är ögondroppar som gör livet enklare och bekvämare för dig som bär kontaktlinser.

Hur fungerar då Blink-n-clean? Jo, Blink-n-clean innehåller en blandning av surfaktanter i en tårlik vätska som renar, löser upp och återfuktar. Ett av dessa ämnen är Tyloxapol som effektivt tar bort lipider och andra beläggningar. Blink-n-clean innehåller även Tromethamine som då hjälper till att lösa upp beläggningar. För att hålla linserna fuktiga och motverka att det bildas beläggningar innehåller Blink-n-clean också ämnet HPMC. Passa på att köpa dina Blink-n-clean här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

Dosering och användning:

Applicera en eller två droppar i varje öga upp till fyra gånger dagligen. Blinka för att rengöra kontaktlinsen.

Öppnad förpackning ska förbrukas inom 60 dagar, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.