Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Blink Intensive Triple Action

Komfortdroppar - Abbott

15%
Blink Intensive Triple Action
  • Blink Intensive Triple Action thumbnail

149 kr127 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Specifikation

Tillverkare
Abbott
Linstyp
Komfortdroppar
Innehåll
En linfärgad, steril, isoton, buffrad lösning med pH 7,2, som innehållerliposomer, natriumhyaluronat, vitamin E polyetylenglykolsuccinat,dinatriumedetat; polyhexamethylene biguanide (PHMB) och renatvatten. Innehåller inte klorhexidin, tiomersal, bensalkoniumklorid ellerfenoxyetanol

Mer om produkten

Blink Intensive Triple Action är ögondroppar som återfuktar, lindrar och skyddar dina ögon.

Med Blink Intensive Triple Action får du ögondroppar som erbjuder 3-i-1. Den både lindrar och återfuktar, samt skyddar dina ögon. Blink Intensive Triple Action är designade med liposomer som hjälper till att skydda lipidlagret (en skyddsbarriär för dina ögon) och bekämpa uttorkning av din tårfilm.

Den innehåller även sodium hyaluronate och PEG-400 som lindrar och återfuktar dina ögon för att motverka torra-, vattniga- eller irriterade ögon. Blink Intensive Triple Action innehåller även den kraftfulla antioxidanten vitamin E. Blink Intensive Triple Action är speciellt framtagen för att fungera ihop med kontaktlinser

Blink Intensive Triple Action ska skakas innan användning. Applicera sedan 1-2 droppar vätska på ögat. Blinka flera gånger för att tvätta ögat. Använd Blink Intensive Triple Action så många gånger som krävs. Observera att du inte behöver ta ut kontaktlinserna innan användning.