Gå till kassa
20%
Blink intensive tears PLUS

Blink intensive tears PLUS

Komfortdroppar 10 ml - Abbott

99 kr79 kr

Specifikation

Tillverkare
Abbott
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
10 ml
Konserveringsmedel
OcuPure® konserveringsmedel (natriumklorit)
Innehåll
Polyetylenglykol 400 (PEG 400) - 0,25%, OcuPure-konserveringsmedel (natriumklorit), natriumhyaluronat - 0,38%, borsyra, natriumborat, natriumklorid, kaliumklorid, kalciumklorid, magnesiumklorid, renat vatten
Hållbarhet öppnad förpackning
45 dagar

Mer om produkten

Blink intensive tears Plus är ögondroppar som ger långvarig lindring till torra och irriterade ögon.

Blink intensive tears PLUS från Abbot Medical Optics är en trögflytande gel som ger en mer långvarig lindring än den populära Blink intensive tears. För dig som ständigt kämpar med torra och irriterade ögon är Blink intensive tears PLUS med sina smörjande egenskaper idealisk. Blink intensive tears PLUS är speciellt utvecklad för människor som har återkommande besvär av trötta, torra och irriterade ögon.

Tack vare en unik formulering kan Blink intensive tears PLUS ge dina ögon långvarig lindring. I en undersökning som gjordes av ett oberoende institut uppgav över 60% av de som testade Blink intensive tears Plus att effekten varade längre än 2 timmar. Blink intensive tears PLUS är dessutom anpassad till att fungera tillsammans med kontaktlinser.

Blink intensive tears PLUS kommer förpackad i en praktisk flaska på 10ml som är enkel att ta med sig. När ögonen känns torra är det sedan bara att applicera lite Blink intensive tears Plus på dem så kommer de med ens att kännas bättre. Blink intensive tears Plus håller dina ögon fräscha genom att förstärka ögats naturliga fuktighet. Du kan använda Blink intensive tears PLUS dag som natt.

Dosering och användning:

Rekommenderas för användning efter behov både under dagen och natten. Kan användas med alla typer av kontaktlinser. För dig som bär kontaklinser är det dock rekommenderat att ta dropparna innan isättningen av linserna, och efter att du tagit ur dem.

Placera 1 eller 2 droppar i ögat efter behov och blinka flera gånger för att skölja ögat. Använd vid behov under hela dagen.

"Öppnad förpackning ska förbrukas inom 45 dagar, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål."

Produktbetyg

(0 betyg)

Den här produkten har ännu inte betygsatts.

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.