Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Blink intensive tears

  Komfortdroppar - Abbott

  Blink intensive tears
  • Blink intensive tears thumbnail

  89 kr

  Specifikation

  Tillverkare
  Abbott
  Linstyp
  Komfortdroppar
  Förpackningsstorlekar
  10ml flaska
  Konserveringsmedel
  OcuPure®-konserveringsmedel
  Innehåll
  Polyetylenglykol 400 (PEG 400) - 0,25%, OcuPure-konserveringsmedel (enbart i 10ml-flaskan), natriumhyaluronat, borsyra, natriumborat (dekahydrat), natriumklorid, kaliumklorid, kalciumklorid (dihydrat), magnesiumklorid, renat vatten
  Hållbarhet öppnad förpackning
  45 dagar

  Mer om produkten

  Blink Intensive Tears är ögondroppar som på ett innovativt sätt lindrar irriterade och torra ögon.

  Blink intensive tears från Abbot Medical Optics är ögondroppar som ger långvarig lindring till irriterade, torra och besvärande ögon. Du kommer bli förvånad över hur effektivt Blink intensive tears återfuktar dina torra ögon. Blink intensive tears har nämligen en banbrytande sammansättning som på ett innovativt sätt återfuktar din tårvätska.

  Med Blink intensive tears återfuktas sedan dina ögon vid varje blinkning. Blinkningen är kroppens naturliga sätt att återfukta ögonen och motverka torrhet. För dig som bär kontaktlinser är den naturliga återfuktningen ibland inte tillräcklig, då är Blink intensive tears det du behöver. Blink intensive tears fungerar med alla typer av linser. Du behöver inte heller ta ut dina linser för att applicera. Bara droppa lite Blink intensive tears på dina ögon för att snabbt återfå en fräsch känsla.

  Blink intensive tears fuktgivande effekt varar sedan i mer än 60 minuter. Du kommer även att se bättre efter applicering eftersom Blink intensive tears förbättrar synskärpan. Det är därför inte heller konstigt att Blink intensive tears rekommenderas av ögonvårdsspecialister världen över. Det här är ögondroppar som är lika lättanvända som effektiva.

  För dig som får problem med torra ögon mot slutet av dagen är Blink intensive tears med sin unika formulering ett utmärkt alternativ. Många människor får även problem med torra ögon när de sitter framför datorn längre perioder eller när de kör bil. Blink intensive tears är då perfekt att ha med sig för att motverka dessa problem.

  Blink intensive tears kommer i två olika förpackningar. Den ena är behändigt förpackad i en flaska på 10 ml och innehåller konserveringsmedlet OcuPure. Den andra levereras i en förpackning med 20 stycken engångsförpackningar (pipetter) innehållandes 0.4 ml. Den versionen innehåller inget konserveringsmedel.

  Dosering och användning:

  Placera 1 eller 2 droppar i ögat efter behov och blinka flera gånger för att skölja ögat. Kan användas så ofta det behövs. Kan användas med alla typer av kontaktlinser, utan att du behöver ta ut linserna först.

  Öppnad flaska ska förbrukas inom 45 dagar. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

  Kommentera och betygsätt Blink intensive tears

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här