Gå till kassa
  20%
  Blink Eye Mist

  Blink Eye Mist

  Ögonspray 10 ml - Abbott

  129 kr103 kr

  Specifikation

  Tillverkare
  Abbott
  Linstyp
  Ögonspray
  Förpackningsstorlekar
  10ml flaska
  Innehåll
  Steril isoton, buffrad lösning med pH7,2 som innehåller natriumhyaluronat, dinatriumedetat, polyhexametylenbiguanid och renat vatten
  Hållbarhet öppnad förpackning
  90 dagar

  Mer om produkten

  Blink Eye Mist är en återfuktande ögonspray som motverkar besvär med torra ögon.

  Blink Eye Mist från Abbot Medical Optics är ögonspray som ger långvarig lindring till irriterade, torra och besvärande ögon. Du kommer bli förvånad över hur effektivt Blink Eye Mist återfuktar dina torra ögon. Blink Eye Mist har nämligen en snabbverkande sammansättning som på ett mycket tillfredsställande sätt återfuktar din tårvätska.

  Med Blink Eye Mist kan du på ett smidigt sätt återfukta dina ögon genom att endast spraya en dos på dina ögon. På så vis återfuktas ögonen och du motverkar irriterande torrhet. För dig som bär kontaktlinser är den naturliga återfuktningen ibland inte tillräcklig, då är Blink Eye Mist det du behöver.

  Blink Eye Mist fungerar med alla typer av linser. Du behöver inte heller ta ut dina linser för att applicera. Bara spraya den på ögonen. Brukar du få problem med torra ögon mot slutet av dagen? I så fall är Blink Eye Mists unika formula ett utmärkt alternativ. Många människor upplever besvär med torra ögon när de vistas i ett luftkonditionerat rum eller en rökig miljö, när de sitter framför datorn längre perioder eller i samband med bilkörning. Blink Eye Mist är då en perfekt lösning för att snabbt och effektivt motverka dessa problem.

  Blink Eye Mist är behändigt förpackad i en flaska på 10 ml och innehåller en biokompatibel, smörjande och uppfriskande oftalmisk lösning.

  Öppnad spray ska förbrukas inom 90 dagar. Se fullständig information och bruksanvisning i bipacksedel gällande detaljerad användning samt försiktighetsåtgärder.

  Produktbetyg