Gå till kassa
   Blink Eye Mist
   109 kr87 kr
   20%
   Blink Eye Mist
   • Blink Eye Mist thumbnail
   • Blink Eye Mist thumbnail

   Blink Eye Mist

   Ögonspray 10 ml - Abbott

   109 kr87 kr

   Specifikation

   Tillverkare
   Abbott
   Typ
   Ögonspray
   Förpackningsstorlekar
   10ml flaska
   Innehåll
   Steril isoton, buffrad lösning med pH7,2 som innehåller natriumhyaluronat, dinatriumedetat, polyhexametylenbiguanid och renat vatten
   Hållbarhet öppnad förpackning
   90 dagar

   Mer om produkten

   Blink Eye Mist är en återfuktande ögonspray som motverkar besvär med torra ögon.

   Blink Eye Mist från Abbot Medical Optics är ögonspray som ger långvarig lindring till irriterade, torra och besvärande ögon. Du kommer bli förvånad över hur effektivt Blink Eye Mist återfuktar dina torra ögon. Blink Eye Mist har nämligen en snabbverkande sammansättning som på ett mycket tillfredsställande sätt återfuktar din tårvätska.

   Med Blink Eye Mist kan du på ett smidigt sätt återfukta dina ögon genom att endast spraya en dos på dina ögon. På så vis återfuktas ögonen och du motverkar irriterande torrhet. För dig som bär kontaktlinser är den naturliga återfuktningen ibland inte tillräcklig, då är Blink Eye Mist det du behöver.

   Blink Eye Mist fungerar med alla typer av linser. Du behöver inte heller ta ut dina linser för att applicera. Bara spraya den på ögonen. Brukar du få problem med torra ögon mot slutet av dagen? I så fall är Blink Eye Mists unika formula ett utmärkt alternativ. Många människor upplever besvär med torra ögon när de vistas i ett luftkonditionerat rum eller en rökig miljö, när de sitter framför datorn längre perioder eller i samband med bilkörning. Blink Eye Mist är då en perfekt lösning för att snabbt och effektivt motverka dessa problem.

   Blink Eye Mist är behändigt förpackad i en flaska på 10 ml och innehåller en biokompatibel, smörjande och uppfriskande oftalmisk lösning.

   Öppnad spray ska förbrukas inom 90 dagar. Se fullständig information och bruksanvisning i bipacksedel gällande detaljerad användning samt försiktighetsåtgärder.

   Produktbetyg