Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

Blink contacts

Komfortdroppar - Abbott

Blink contacts

59 kr

Specifikation

Tillverkare
Abbott
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
20x0.35ml endospipetter
Innehåll
Natriumhyaluronat 0,15%, Kaliumklorid, Natriumklorid, Boratbuffert, Magnesiumklorid, Renat vatten
Hållbarhet öppnad förpackning
Kassera öppnad endospipett och all återstående lösning omedelbart efter användning.

Mer om produkten

Blink contacts är högeffektiva ögondroppar som lindrar och fräschar upp torra, trötta ögon.

Blink contacts från Abbot Medical Optics är ögondroppar som effektivt smörjer och återfuktar torra ögon. För dig med linser som kämpar med irriterade ögon är Blink Contacts ett utmärkt alternativ. Blink contacts använder ögonens naturliga återfuktningssystem för att snabbt lindra dina ögon, effekten är dessutom långvarig. De innehåller natriumhyaluronat som ingår i ögats naturliga tårfilm och fungerar så snillrikt att varje gång du blinkar återfuktas dina ögon. Blinkningen är nämligen kroppens naturliga sätt att återfukta ögonen och motverka torrhet.

För människor som bär kontaktlinser är den naturliga återfuktningen inte alltid tillräcklig, då är Blink contacts en riktig räddare i nöden. Blink contacts är speciellt utformade för kontaktlinsanvändare och fungerar med alla typer av kontaktlinser. Du behöver inte heller ta ut linserna för att applicera. Bara droppa lite Blink contacts på dina ögon för att snabbt återfå en fräsch känsla.

Ett hälsosammare linsbärande är nu alltså bara en Blink Contacts bort, med dessa högpresterande ögondroppar är dina torra ögon snart bara ett minne. Blink Contacts har en mjukt silkeslen konsistens som erbjuder komfort av finaste sort. Det här är ögondroppar som på ett ögonblick ger dig enastående komfort och ökad bekvämlighet.

Blink Contacts kommer i två olika förpackningar. Den ena är behändigt förpackad i en flaska på 10 ml och innehåller konserveringsmedlet OcuPure. Den andra levereras i en förpackning med 20 stycken engångsförpackningar (pippetter) innehållandes 0.35 ml. Den versionen innehåller inget konserveringsmedel.

Dosering och användning:

Placera 1 eller 2 droppar i ögat efter behov och blinka flera gånger för att skölja ögat. Kan användas så ofta det behövs. Kan användas med alla typer av kontaktlinser, utan att du behöver ta ut linserna först. För extra komfort, placera 1 eller 2 droppar på varje lins innan de sätts in.

Endospipetterna öppnas genom att vrida av toppen på pipetten. Kassera behållaren och all återstående lösning omedelbart efter användning. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra behållarens mynning med fingrar eller andra föremål.

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.