Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Blaze Double Bridge RB4292N-601/11

Ray-Ban

Ray-Ban
"Framtida trendsättare med kompromisslös design."
Ray-Ban
  • Blaze Double Bridge RB4292N-601/11 thumbnail
  • Blaze Double Bridge RB4292N-601/11 thumbnail
  • Blaze Double Bridge RB4292N-601/11 thumbnail

Vårt pris:1795 kr Rek. pris:1880 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
145 mm
Glasbredd:
62 mm
Glashöjd:
46 mm
Näsbrygga:
14 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Grey Gradient
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB4292 från legendariska Ray-Ban är en framtida klassiker.

I Ray-Bans nya kollektion Blaze hittar du den galet fina RB4292. Meningen bakom Blaze är göra supermoderna omtolkningar av klassiska solglasögon, ofta genom oortodoxa val av material och färger. RB4292 Blaze Double Bridge är en framtida trendsättare med ett riktigt bett. Ett kompromisslöst modestatement med en läckert modern utstrålning. Med sin dubbla näsbrygga i metall och kaxiga form är det här bågar som inte lämnar någon oberörd. På klassiska Ray-Ban-maner är de också lika bekväma att bära som de är vackra.Ta chansen att först med en framtida klassiker!

Den här versionen av RB3816 kommer i ett svart och guldfärgat utförande med gråtonade linser.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.