Gå till kassa
B.Lang
  • BL8001-Brown thumbnail
  • BL8001-Brown thumbnail
  • BL8001-Brown thumbnail

BL8001-Brown

B.Lang

395 kr Rek. pris:395 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
155 mm
Glasbredd:
61 mm
Glashöjd:
47 mm
Näsbrygga:
17 mm
Skalmlängd:
130 mm
Material:
Plast
Färg:
Havana
Glasens färg:
Brown
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

Solskydd är en typ av solglasögon som är designad för att träs ovanpå alla typer av glasögon. Den heltäckande designen gör att du undviker enerverande solljus både från sidan och ovanifrån.

Sportigt och stilrent solskydd som med sina polariserande glas ger ett förstklassigt seende och skydd mot solens farliga strålar. Den moderna designen med den rektangulära fronten och de mjukt skulpterade skalmarna gör att bågen har en väldigt behaglig utstrålning. Bågen är utrustad med sidoglas för att ge dig ett bättre synfält, vilket är speciellt bra vid bilkörning. Den här utgåvan av bågen är i en svart färg med grå glas.

B.Langs moderiktiga solglasögon kombinerar det bästa från rådande designmässiga trender med mer klassik formgivning. Det är en kollektion med solglasögon som utstrålar ungdomlig glädje och lekfullhet, samtidigt som de förenar attityd med funktionalitet på ett för den moderna och medvetna människan idealiskt sätt.

Denna modell har polariserande glas.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg