Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  B.Lang

  B.Lang

  BL8001-Black

  B.Lang BL8001-Black
  vertual mirror big image frame mask
  • BL8001-Black thumbnail
  • BL8001-Black thumbnail
  • BL8001-Black thumbnail

  249 kr212 kr

  Snittbetyg: 5.0 / 5 (2 betyg)

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  155 mm
  Glasbredd:
  61 mm
  Glashöjd:
  47 mm
  Näsbrygga:
  17 mm
  Skalmlängd:
  130 mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Black
  Glasens färg:
  Grey
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Solskydd är en typ av solglasögon som är designad för att träs ovanpå alla typer av glasögon. Den heltäckande designen gör att du undviker enerverande solljus både från sidan och ovanifrån.

  Sportigt och stilrent solskydd som med sina polariserande glas ger ett förstklassigt seende och skydd mot solens farliga strålar. Den moderna designen med den rektangulära fronten och de mjukt skulpterade skalmarna gör att bågen har en väldigt behaglig utstrålning. Bågen är utrustad med sidoglas för att ge dig ett bättre synfält, vilket är speciellt bra vid bilkörning. Den här utgåvan av bågen är i en brunmelerad färg med bruna glas.

  B.Langs moderiktiga solglasögon kombinerar det bästa från rådande designmässiga trender med mer klassik formgivning. Det är en kollektion med solglasögon som utstrålar ungdomlig glädje och lekfullhet, samtidigt som de förenar attityd med funktionalitet på ett för den moderna och medvetna människan idealiskt sätt.

  Denna modell har polariserande glas.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt BL8001-Black

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (2 betyg)

  5.0
  2

  Mycket bra brillor. Använder dem som vanliga solglasögon, och de täcker/stänger ute ljuset väldigt bra, inget ljus som kommer in från sidorna eller ovanifrån.

  Bra!

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här