Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

BL8001-Black

B.Lang

B.Lang
B.Lang
  • BL8001-Black thumbnail
  • BL8001-Black thumbnail
  • BL8001-Black thumbnail

Vårt pris:249 kr Rek. pris:395 kr

(1 betyg)

Mått & Specifikationer

Bredd:
155 mm
Glasbredd:
61 mm
Glashöjd:
47 mm
Näsbrygga:
17 mm
Skalmlängd:
130 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Grey
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

Solskydd är en typ av solglasögon som är designad för att träs ovanpå alla typer av glasögon. Den heltäckande designen gör att du undviker enerverande solljus både från sidan och ovanifrån.

Sportigt och stilrent solskydd som med sina polariserande glas ger ett förstklassigt seende och skydd mot solens farliga strålar. Den moderna designen med den rektangulära fronten och de mjukt skulpterade skalmarna gör att bågen har en väldigt behaglig utstrålning. Bågen är utrustad med sidoglas för att ge dig ett bättre synfält, vilket är speciellt bra vid bilkörning. Den här utgåvan av bågen är i en svart färg med grå glas.

B.Langs moderiktiga solglasögon kombinerar det bästa från rådande designmässiga trender med mer klassik formgivning. Det är en kollektion med solglasögon som utstrålar ungdomlig glädje och lekfullhet, samtidigt som de förenar attityd med funktionalitet på ett för den moderna och medvetna människan idealiskt sätt.

Solglasögon från B.Lang kombinerar det bästa från rådande designtrender med mer klassisk formgivning. Hos B.Lang hittar du solglasögon som utstrålar ungdomlig glädje och lekfullhet, samtidigt som de förenar attityd och funktionalitet på ett elegant sätt. Inga kompromisser görs när det gäller design eller kvalitet. B.Lang är därför ett naturligt val för dig som på ett smakfullt sätt vill sticka ut från mängden. Med solglasögon från B.Lang får du dessutom en elegant och sofistikerad utstrålning till ett väldigt rimligt pris.

Denna modell har polariserande glas.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(1 betyg)

5.0
1

Mycket bra brillor. Använder dem som vanliga solglasögon, och de täcker/stänger ute ljuset väldigt bra, inget ljus som kommer in från sidorna eller ovanifrån.

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.