Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Biotrue

  - Bausch & Lomb Ögondroppar

  Biotrue
  • Biotrue thumbnail

  99 kr

  Specifikation

  Tillverkare
  Bausch & Lomb Ögondroppar
  Förpackningsstorlekar
  30st
  Konserveringsmedel
  Nej
  Innehåll
  Hyaluronsyra 0,2%, kaliumklorid, natriumklorid, dinatriumfosfatdodekahydrat, natriumdivätefosfatdihydrat

  Mer om produkten

  Biotrue ögondroppar hjälper till att lindra besvär från torra och trötta ögon.

  Det finns många anledningar till att våra ögon kan kännas torra och trötta. Irritation från kontaktlinser, arbete framför bildskärm eller torr inomhusluft är några vanliga. Om du har problem av den här typen kan Biotrue ögondroppar från Bausch & Lomb vara något för dig. Biotrue ögondroppar lindrar nämligen snabbt trötta ögon och är väldigt enkla att använda. De innehåller ämnet hyaluronsyra som ingår naturligt i våra tårar och som hjälper till att skydda, fukta och smörja ögat. Biotrue ögondroppar kommer praktiskt förpackade i hygieniska pipetter och fungerar perfekt som komplement till kontaktlinser. Biotrue ögondroppar är dessutom fri från konserveringsmedel.

  Användning och dosering

  Applicera 1-2 droppar på varje öga när ögonen känns torra. Använd dem så ofta det behövs. De kan användas med alla typer av kontaktlinser, utan att du behöver ta ut linserna först. Biotrue ögondroppar kommer förpackade i 30 st endospipetter som du kastar efter användning.

  Kommentera och betygsätt Biotrue

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)