Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Biotrue

Komfortdroppar - Bausch & Lomb

Biotrue
"Fungerar för alla sorter kontaktlinser. Du behöver inte ens ta ut dem för att använda ögondropparna."
  • Biotrue thumbnail

99 kr

Specifikation

Tillverkare
Bausch & Lomb
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
30st
Konserveringsmedel
Nej
Innehåll
Hyaluronsyra 0,2%, kaliumklorid, natriumklorid, dinatriumfosfatdodekahydrat, natriumdivätefosfatdihydrat

Mer om produkten

Biotrue ögondroppar hjälper till att lindra besvär från torra och trötta ögon.

Det finns många anledningar till att våra ögon kan kännas torra och trötta. Irritation från kontaktlinser, arbete framför bildskärm eller torr inomhusluft är några vanliga. Om du har problem av den här typen kan Biotrue ögondroppar från Bausch & Lomb vara något för dig.

Biotrue ögondroppar lindrar snabbt trötta ögon och är väldigt enkla att använda. De innehåller ämnet hyaluronsyra som ingår naturligt i våra tårar och som hjälper till att skydda, fukta och smörja ögat. Biotrue ögondroppar kommer praktiskt förpackade i hygieniska pipetter och fungerar perfekt som komplement till kontaktlinser. Dessutom är de fri från konserveringsmedel.

Användning och dosering

Applicera 1-2 droppar på varje öga när ögonen känns torra. Använd dem så ofta det behövs. De kan användas med alla typer av kontaktlinser, utan att du behöver ta ut linserna först. Biotrue ögondroppar kommer förpackade i 30 st endospipetter som du kastar efter användning.

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.