Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Bandwagon - 1802194

Le Specs

15%
Le Specs
Le Specs
  • Bandwagon - 1802194 thumbnail
  • Bandwagon - 1802194 thumbnail
  • Bandwagon - 1802194 thumbnail

595 kr506 kr Rek. pris:595 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
51 mm
Glashöjd:
45 mm
Näsbrygga:
20 mm
Skalmlängd:
146 mm
Material:
Plast
Färg:
Black Tortoise
Glasens färg:
Kahki Mono
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

Le Specs Bandwagon från den australienska trendsättaren Le Specs är ett par solglasögon vars retrokänsla syns ända ut i skalmspetsarna. Le Specs bevisar återigen att de vet hur riktigt glamourösa och sofistikerade solglasögon ska se ut. Dessa runda bågar är oerhört trendiga.

Le Specs är modeföretaget som på 1980-talet blev synonymt med begreppet "Euro Chic" och hippa solglasögon som bars av alla på stränderna i Australien. Med sina stilsäkra solglasögon och kaxiga slogan "Le Specs, Le Tough" blev Le Specs namnet på allas läppar. Efter några tysta år gjorde företaget så en storstilad comeback 2006. Återigen har den klassiska logotypen med färgerna från den franska flaggan blivit synonymt med marknadens kaxigaste solglasögon. Så för den modemedvetna individen som söker en unik stil är Le Specs en gudagåva. Dessutom är solglasögon från Le Specs väldigt prisvärda, vilket gör att många kan unna sig lyxen att ha flera par.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image