Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Aviator RB3025-W3277 58

Ray-Ban

Ray-Ban
"Designad för piloter, älskad av alla."
Ray-Ban
  • Aviator RB3025-W3277 58 thumbnail
  • Aviator RB3025-W3277 58 thumbnail
  • Aviator RB3025-W3277 58 thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:1730 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
138 mm
Glasbredd:
58 mm
Glashöjd:
48 mm
Näsbrygga:
14 mm
Skalmlängd:
135 mm
Material:
Metall
Färg:
Silver
Glasens färg:
Grey Mirror
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB3025 Aviator är namnet på Ray-Bans första och mest legendariska solglasögon.

RB3025 Aviator från klassiska Ray-Ban är ett par legendariska solglasögon vars popularitet bara växer för varje år som går. Med sin tidlösa design är Aviator en av få solglasögon som alla känner igen. Aviator är originalet. De solglasögon som allt sedan 1930-talet varit förebild för alla andra pilotglasögon. Med sin innovativa historia har Ray-Ban blivit ett av världens absolut starkaste varumärken. Och Aviator är modellen som startade den resan.

Vackert tårformade glas

Med sina tårformade glas och delikata konstruktion är RB3025 Aviator en modell som utstrålar elegans och kvalitet ända ut i skalmspetsarna. De är ett av ett fåtal solglasögon som inte berörs speciellt mycket av trender. Att det här är solglasögon som varit populära i över sju decennier talar sitt tydliga språk.

Sinnebilden av tidlös design

De ovala och stora glasen gör att Aviator passar de flesta ansiktsformer väldigt väl. De representerar för många av oss själva sinnebilden av tidlös design. De tillverkades först enbart för det amerikanska flygvapnet, då de behövde solglasögon som kunde skydda dem från att bli bländade i luften.

Skyddar ögonen med stil

Aviator är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. Ray-Bans klassiska logga är stilenligt placerad på utsidan av skalmarna. Så du, köp dina RB3025 Aviator redan idag. Trendmässigt går det inte att göra en säkrare investering.

Den här utgåvan av RB3025 Aviator är silverfärgad med svarta skalmtippar och spegelglas. Ray-Bans klassiska logga är givetvis stilenligt placerad på ovandelen av det högra glaset.

Denna modell har storlek M (58).

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.