Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Ray-Ban

  Ray-Ban

  Aviator RB3025-112/69 58

  Ray-Ban Aviator RB3025-112/69 58
  vertual mirror big image frame mask
  • Aviator RB3025-112/69 58 thumbnail
  • Aviator RB3025-112/69 58 thumbnail
  • Aviator RB3025-112/69 58 thumbnail

  1195 kr

  Snittbetyg: 4.7 / 5 (3 betyg)

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  138 mm
  Glasbredd:
  58 mm
  Glashöjd:
  48 mm
  Näsbrygga:
  14 mm
  Skalmlängd:
  135 mm
  Material:
  Metall
  Färg:
  Matte Gld
  Glasens färg:
  Brown Mirror Orange
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  RB3025 Aviator är namnet på Ray-Bans första och mest legendariska solglasögon.

  RB3025 Aviator från den klassiska glasögontillverkaren Ray-Ban är ett par legendariska solglasögon som bara blir mer populär för varje är som gör. Med sin tidlösa design är RB3025 Aviator en av dessa sällsynta solglasögon som alla känner igen . Det handlar nämligen om solglasögon som alltsedan de togs fram på 1930-talet har stått modell för alla andra pilotglasögon. Tack vare sin innovativa historia har Ray-Ban växt till att bli ett av världens absolut starkaste varumärken, och RB3025 Aviator är de solglasögon som startade allting för företaget.

  Med sina tårformade glas och delikata konstruktion är RB3025 Aviator en modell som utstrålar elegans och kvalitet ända ut i skalmspetsarna. RB3025 Aviator är en av ett fåtal solglasögon som inte berörs speciellt mycket av trender. Det faktum att det här är solglasögon som varit populära i över sju decennier talar sitt tydliga språk.

  De ovala och stora glasen gör att RB3025 Aviator passar de flesta ansiktsformer väldigt väl, men kanske framförallt de med en fyrkantig ansiktsform. Pilotglasögon som RB3025 Aviator representerar för många av oss själva sinnesbilden av tidlös design. RB3025 Aviator tillverkades först enbart för det amerikanska flygvapnet, då de behövde solglasögon som kunde skydda dem från att bli bländade i luften.

  Ray-Ban Aviator är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. De klassiskt tårformade glasen är dessutom läckert mörktonade. Ray-Bans klassiska logga är stilenligt placerad på utsidan av skalmarna. Köp dina RB3025 Aviator här på LensWay så får du branschens bästa service på köpet.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt Aviator RB3025-112/69 58

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (3 betyg)

  4.7
  3

  Beställde ett par sådana här, fick hem fel färg. Kontaktade kundservice samma kväll och fick de rätta solglasögonen dagen efter. Grymt bra kundservice och bemötande! Mer än nöjd! :)

  Kom dagen efter att jag beställde! Älskar dem.

  Klassiska och ursnygga.

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här