Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Air Optix

  Alcon

  Produkten har utgått!

  Air Optix tillverkas inte längre, vi rekommenderar ett byte till Air Optix Aqua. Detta är en lins med hög komfortkänsla och egenskaper för ökad bekvämlighet.

  newPresc@EOL

  Du kan använda din tidigare ordination för att köpa denna lins!

  Till ersättningslins »

  Specifikation

  Tillverkare
  Alcon
  Linstyp
  Månadslinser
  Styrkeomfång
  -10.00 till +6.00
  Baskurva
  8.6
  Diameter
  14.2
  Bärtid
  1 månad
  Material
  Lotrafilcon B
  Vätskehalt
  33%
  Hanteringsfärgad
  Ja

  Mer om produkten

  Air Optix är månadslinser av ett silikonbaserat material som släpper igenom extra mycket syre till ögonen. Air Optix släpper igenom upp till fem gånger så mycket syre som vanliga mjuka kontaktlinser och lämpar sig därför extra bra för linsbärare som vill kunna ha linserna i många timmar i sträck. Air Optix är CE-märkta och godkända för dygnetruntbruk i högst sex dygn.

  Dessa linser kan användas som antingen månadslinser eller dygnetruntlinser. Hur du ska använda och hantera dina linser beror på dina individuella förutsättningar. Följ därför alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

  Hur tar jag reda på mina styrkor?

  Air Optix

  Du hittar dina linsvärden enklast genom att titta på ditt recept eller på dina gamla linsförpackningar. Bilden visar hur du hittar dina linsvärden på en vanlig linsförpackning. Skulle du fortfarande behöva hjälp med att hitta dina styrkor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här