Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Acuvue Bifocal

  Johnson & Johnson

  Produkten har utgått!

  Acuvue Bifocal tillverkas inte längre, vi rekommenderar ett byte till Biofinity Multifocal. Detta är en lins med hög komfortkänsla och egenskaper för ökad bekvämlighet.

  newPresc@EOL

  Du kan använda din tidigare ordination för att köpa denna lins!

  Till ersättningslins »

  Specifikation

  Tillverkare
  Johnson & Johnson
  Linstyp
  1-2 veckorslinser
  Styrkeomfång
  -9.00 till +6.00
  Baskurva
  8.5
  Diameter
  14.2
  Extra styrka
  +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
  Bärtid
  1-2 veckor eller enligt ordination
  Material
  Etafilcon A
  Vätskehalt
  58%
  In- och utmärkning
  Ja, 1-2-3
  UV-skydd
  Ja, minst 98% av UVB och 86% av UVA
  Hanteringsfärgad
  Ja

  Mer om produkten

  Acuvue Bifocal är progressiva linser från Johnson & Johnson som gör att du med presbyopi kan fortsätta leva ett aktivt liv.

  Acuvue Bifocal från den amerikanska kontaktlinstillverkaren är progressiva veckolinser som låter dig med presbyopi se bra på alla avstånd. Presbyopi eller åldersynthet som det också kallas, är en åkomma som drabbar de allra flesta av oss när vi närmar oss medelåldern. Med Acuvue Bifocal kan du fortsätta leva ett aktivt liv trots din presbyopi. Acuvue Bifocal kan användas som dygnetruntlinser i en vecka eller som veckolinser i 2 veckor om du tar ut dem varje natt. Rådfråga dock alltid din optiker om vad som passar just dina ögon.

  Progressiva linser som Acuvue Bifocal är ett utmärkt alternativ till läsglasögon, om du t.ex. sysslar med någon idrott är det en stor fördel med linser jämfört med glasögon. Du kan med Acuvue Bifocal känna friheten att kunna se bra på nära och långt håll utan att behöva släppa med dig läsglasögon.

  Acuvue Bifocal är utrustad med Johnsons & Johnsons patenterade Pupil Intelligent Design som gör att de här linserna kan leverera den skarpa synkvaliteten. Acuvue Bifocal hjälper helt enkelt ögat att fokusera på olika avstånd genom att ha olika styrkor på olika delar av linsen. Acuvue Bifocal har fem osynliga zoner i linsen som hjälper ditt öga att fokusera. Acuvue Bifocal har väldigt tunna kanter för att kunna leverera komfort av bästa slag. De har även ett inbyggt UV-skydd som skyddar dig från en stor del solens farliga UV-strålning. För att göra hanteringen enkel är Acuvue Bifocal dessutom hanteringsfärgade. Passa på att köpa dina Acuvue Bifocal här på LensWay och fortsätt leva ett aktiv liv.

  Veckolinser kan antingen användas som en 2-veckors lins då linsen ska tas ut och rengöras varje kväll eller som en 1-veckaslins då den används dygnet runt under hela veckan. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

  Hur tar jag reda på mina styrkor?

  Acuvue Bifocal

  Du hittar dina linsvärden enklast genom att titta på ditt recept eller på dina gamla linsförpackningar. Bilden visar hur du hittar dina linsvärden på en vanlig linsförpackning. Skulle du fortfarande behöva hjälp med att hitta dina styrkor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här