Gå till kassa
   1-Day Acuvue TruEye
   339 kr

   1-Day Acuvue TruEye

   Endagslinser

   339 kr

   1-DAY ACUVUE® TruEye® är endagslinser från Johnson & Johnson med exceptionell andningsförmåga.

   1-DAY ACUVUE® TruEye® från den amerikanska linstillverkaren Johnson & Johnson är deras flaggskepp bland kontaktlinser. Den teknologiskt avancerade designen gör att stora mängder syre kan strömma igenom dessa linser. 1-DAY ACUVUE® TruEye® tillåter på så sätt dina ögon att andas på ett mer naturligt sätt än vad majoriteten av dagens endagslinser gör. Med 1-DAY ACUVUE® TruEye® har Johnson & Johnson tillverkat endagslinser som med sin höga komfort och kvalitet gör underverk för din synhälsa.

   För dig med torra och känsliga ögon är 1-DAY ACUVUE® TruEye® ett väldigt bra val. 1-DAY ACUVUE® TruEye® är endagslinser som med sin exceptionella andningsförmåga ger dig vita och hälsosamma ögon. Det är dessutom lika bekvämt att bära 1-DAY ACUVUE® TruEye® som att inte bära några linser alls.

   1-DAY ACUVUE® TruEye® är tillverkat av ett silikonhydrogel-material som heter narafilcon B. Detta är material som släpper igenom stora mängder syre till ditt öga. Vilket leder till hälsosamma och friska ögon. 1-DAY ACUVUE® TruEye® är även utrustad med tredje generationens Hydraclear-teknologi, vilket resulterar i extra mjuka och fuktiga kontaktlinser. 1-DAY ACUVUE® TruEye® är de linser av Johnson & Johnsons alla Hydraclear-linser som har den bästa fuktgivande förmågan. 1-DAY ACUVUE® TruEye® har dessutom marknadens bästa skydd mot solens farliga UV-strålning. För att göra hanteringen enkel är 1-DAY ACUVUE® TruEye® dessutom hanteringsfärgade med en blå nyans som gör dem lätta att sätta i. Passa på att köpa 1-DAY ACUVUE® TruEye® här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

   Endagslinser kan användas under en dag och ska kastas efter varje användningstillfälle. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

   Specifikation

   Tillverkare
   Johnson & Johnson
   Typ
   Endagslinser
   Styrkeomfång
   -12.00 till +6.00
   Baskurva
   8.5, 9.0
   Diameter
   14.2
   Bärtid
   1 dag
   Material
   Narafilcon A
   Vätskehalt
   46%
   In- och utmärkning
   Ja, 1-2-3
   UV-skydd
   Klass I: minst 96% UVA och 99% av UVB
   Hanteringsfärgad
   Ja
   För att kunna beställa linser måste du genomgå en synundersökning hos valfri optiker. Optikern skriver därefter ett recept som du kan begära ut för att kunna köpa linser.

   Såhär kan du efterfråga ett recept

   Ring, maila eller besök optiken. Det är vanligt att recepten skickas via posten eller lämnas ut över disk.
   Hej!
   Jag skulle behöva mitt linsrecept, skicka det gärna till:
   *Ditt namn
   *Din adress
   Svårare än så är det inte! Kom ihåg att besöka din optiker minst en gång per år för att se om dina styrkor fortfarande stämmer.

   Två sätt att beställa

   Svart knapp: fyll i uppgifterna från ditt linsrecept manuellt. Det får du antingen från din optiker eller så finns uppgifterna på linsboxen (om du har en sedan tidigare).
   Grön knapp: fota eller ladda upp en bild på steckkoden från en gammal linsbox. Då laddas ditt recept in automatiskt och du behöver inte fylla i något själv.
   Följ instruktionerna och checka därefter ut och betala. Linserna skickas inom 24 timmar om inget annat anges.

   Så startar du ett linsabonnemang

   1. Lägg de produkter i kassan som du vill få hem automatiskt.
   2. Gå till kassan och välj att skapa ett abonnemang av din order. Välj hur ofta de ska levereras.
   3. Då var det klart! Nu kan du luta dig tillbaka och så sköter vi resten.
   • Alltid 10% rabatt och prisgaranti
   • Ingen bindningstid - enkel hantering via Mina Sidor
   • Fri frakt
   Läs mer här