Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  1-Day Acuvue for Astigmatism

  Johnson & Johnson

  Produkten har utgått!

  1-Day Acuvue for Astigmatism tillverkas inte längre, vi rekommenderar ett byte till 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism. Detta är en lins med hög komfortkänsla och egenskaper för ökad bekvämlighet.

  newPresc@EOL

  Du kan använda din tidigare ordination för att köpa denna lins!

  Till ersättningslins »

  Specifikation

  Tillverkare
  Johnson & Johnson
  Linstyp
  Toriska endagslinser
  Styrkeomfång
  -9.00 till 0.00
  Baskurva
  8.5
  Diameter
  14.5
  Bärtid
  1 dag
  Material
  Etafilcon A
  Vätskehalt
  58%
  UV-skydd
  Klass II: minst 82% UVA och 97% av UVB

  Mer om produkten

  1-day Acuvue for Astigmatism är toriska endagslinser som är speciellt designade för att hålla sig på rätt plats i ögat. Toriska linser korrigerar astigmatism som är ett vanligt förekommande brytningsfel. 1-day Acuvue for Astigmatism hålls på rätt plats i ögonen med hjälp av viktpunkter som är speciellt designade för att inte kännas i ögat. 1-Day Acuvue for Astigmatism är hanteringsfärgade och hjälper till att skydda (den täckta delen av) ögonen mot solens skadliga UV-strålar.

  Endagslinser kan användas under en dag och ska kastas efter varje användningstillfälle. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

  Hur tar jag reda på mina styrkor?

  1-Day Acuvue for Astigmatism

  Du hittar dina linsvärden enklast genom att titta på ditt recept eller på dina gamla linsförpackningar. Bilden visar hur du hittar dina linsvärden på en vanlig linsförpackning. Skulle du fortfarande behöva hjälp med att hitta dina styrkor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här